Partners

OpenWave koppelt, bij voorkeur volgens open standaarden, met leveranciers die toegevoegde waarde leveren. Hieronder enkele voorbeelden.


“OpenSource partner Alfresco”

Erwin Bogaard, Directeur

Voor het bieden van een zo volledig mogelijke oplossing in de Cloud zocht REM Automatisering een OpenSource partner voor de koppeling met Alfresco. Voordelig, flexibel en op maat. Met ECM2 hebben we dit snel en op een professionele wijze kunnen realiseren. ECM2 biedt hosted software waarmee ú grip krijgt op uw Bedrijfsinformatie.


“Decos”

OpenWave kent een uitgebreide koppeling met Decos-Join. De koppeling is gemaakt met de nieuwste versie van StUF-Zkn. Decos Information Solutions maakt onderdeel uit van de Decos Technology Group, een internationale onderneming.


“Digitale Checklisten”

Eddy Steenmeijer, Directeur

In OpenWave kunnen inspecties en inspectiecycli worden vastgelegd, zowel voor de omgevingsvergunning als voor reguliere inspecties Milieu of voor de brandweer. OpenWave werkt samen met Digitale Checklisten om inspecties aan te maken en te rapporteren op binnen digitale checklisten te genereren checklisten. De checklisten kunnen op een Ipad of laptop worden ingevuld op locatie. De rapporten worden in OpenWave gekoppeld aan de inrichting of het adres.


“Geonovation”

Peter-Paul Koonings, Directeur

Geonovation levert Kaartviewer, een applicatie die kaartlagen bij elkaar brengt in een website. Deze kaartlagen zijn als WMS/WFS/TMS services afkomstig uit verschillende omgevingen, zoals OpenWave.


“JNet”

Karl de Boer, Directeur

Jnet levert Opentunnel, een schaalbare integratiemakelaar en enterprise servicebus oplossing met faciliteiten specifiek voor de Nederlandse overheid. In the cloud gekoppeld met OpenWave en Alfresco.


Kennis Partners

OpenWave werkt samen met kennis partners


“Greening the Cloud”

OpenWave wordt ingezet voor het onderzoeksproject Greening the Cloud van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Wij willen hiermee een bijdrage leveren aan het optimaliseren van softwarecodering en databases zodat Serverparken ‘groener’ worden en minder stroom zullen gaan gebruiken.


“KING”

KING is de beheerder van diverse ontwikkelde open standaarden (StUF) die het koppelen van programma’s moeten vereenvoudigen. In de softwarecatalogus worden leveranciers geregistreerd die hieraan willen of kunnen voldoen. REM heeft voor OpenWave het convenant getekend om hieraan te voldoen. Met OpenWave zijn volgens het StUF protocol al vele koppelingen gerealiseerd.


“Browserstack”

Browserstack is een technologie partner. Met de tooling van browserstack wordt de browser- en device compatibiliteit van OpenWave doorlopend getoetst in het ontwikkelingsproces.