Partners

OpenWave koppelt, bij voorkeur volgens open standaarden, met leveranciers die toegevoegde waarde leveren. Hieronder enkele voorbeelden.


“Decos”

OpenWave kent een uitgebreide koppeling met Decos-Join. De koppeling is gemaakt met de nieuwste versie van StUF-Zkn. Decos Information Solutions maakt onderdeel uit van de Decos Technology Group, een internationale onderneming.


“Digitale Checklisten”

In OpenWave kunnen inspecties en inspectiecycli worden vastgelegd, zowel voor de omgevingsvergunning als voor reguliere inspecties Milieu of voor de brandweer. OpenWave werkt samen met Digitale Checklisten om inspecties aan te maken en te rapporteren op binnen digitale checklisten te genereren checklisten. De checklisten kunnen op een Ipad of laptop worden ingevuld op locatie. De rapporten worden in OpenWave gekoppeld aan de inrichting of het adres.


“Geonovation”

Peter-Paul Koonings, Directeur

Geonovation levert Kaartviewer, een applicatie die kaartlagen bij elkaar brengt in een website. Deze kaartlagen zijn als WMS/WFS/TMS services afkomstig uit verschillende omgevingen, zoals OpenWave.


“EnableU powered by Jnet”

Karl de Boer,

EnableU levert Opentunnel, een schaalbare integratiemakelaar en enterprise servicebus oplossing met faciliteiten specifiek voor de Nederlandse overheid. In the cloud gekoppeld met OpenWave en Alfresco.