Functionaliteit VTH-Zaaksysteem OpenWave

Eigenschappen die OpenWave-online tot een uniek VTH zaaksysteem maken

Eigen Portals

Elke medewerker heeft via een eigen portal snelle toegang tot zijn werk. Mét alle detailinformatie in real time. Het portal toont, logisch geordend op tegels, alle mogelijkheden die een medewerker met zijn rechten heeft.

Vanuit dit scherm kan meteen gewerkt worden door de tegel met het gewenste onderwerp aan te klikken. Eigen takenlijsten, zaken rond toezicht en handhaving, beheertaken, rapportages, alles is met één klik bereikbaar.

Én er kunnen altijd tegels naar wens bij gemaakt worden.

  • Al uw taken in beeld
  • Overzicht over wat er verder speelt
  • Toegang tot relevante rapportages


Zaakportalen

Zaakportalen geven de gebruiker zicht op alles wat speelt op een adres of bij een zaak.

Het is een dynamisch overzichtsscherm met actuele informatie die beknopt op de tegels staat en kan naar eigen wens ingericht worden. Zo wordt in één oogopslag duidelijk wat er speelt en of het zinvol is om verder in te zoomen.

Door een eenvoudige klik op de tegel, net zo gemakkelijk op een tablet als op een PC, worden alle gegevens getoond.

  • Snelle toegang tot alle actuele gegevens
  • Ook op lokatie alles onder de knop van tablet of laptop
  • Constateringen en werkzaamheden direct te verwerken


Interactieve Overzichten

Vanuit het hoofdportaal of vanuit zaakportalen kan de gebruiker allerlei relevante overzichten starten. Deze overzichten zijn interactief en bieden toegang tot achterliggende informatie.

Algemene overzichten laten bijvoorbeeld alle zaken of alle inrichtingen zien, waarbij door een handige filterfunctie gemakkelijk gespecificeerd kan worden. Tevens zijn er specifieke overzichten, zoals diverse soorten openstaande trajecten of takenlijsten van de gebruiker.

Een overzicht kan eenvoudig geordend worden op een kolom en er kan makkelijk gespecificeerd worden.

  • Hoofdportaal met Alle zaken en Alle inrichtingen
  • Logische filters op locatie, module, status en datum
  • Snelle zoekfunctie met een vrij zoekveld

Geofunctionaliteit

OpenWave biedt de mogelijkheid om op een eigen kaart de gegevens te tonen. Ook een externe Geoviewer kan voorzien worden van extra informatie uit OpenWave, zodat meerdere lagen kunnen worden gecombineerd.
Processen

Door middel van processen kunnen functioneel beheerders een stappenplan voor de medewerkers maken. Deze processen kunnen zo ingericht worden dat handelingen zoals het versturen van een e-mail of het sluiten van de zaak bij het proces ingebouwd zijn. Een interne grafische workflow editor is een handig hulpmiddel bij het modelleren hiervan.
Documenten

Zaakdocumenten kunnen in realtime gewijzigd worden via de geïntegreerde koppeling met de OnlyOffice editor. De documenten worden opgeslagen in een DMS, op de file-server of in de cloud. Er zijn vele functionaliteiten zoals het converteren naar PDF; verzending via post of e-mail; aangetekend versturen en archivering.